fredag 23 september 2011

Rubrik?

Jag brukar vara rätt bra på att försova mig. Det är ju så skönt att blunda i bara fem minuter till, men tyvärr så har det hänt sig allt för ofta att de fem minutrarna blivit nånting som mer liknar en halvtimme...
Idag lyckades jag dock med något nytt. Jag och Räkan förvaknade oss istället. Meningen är ju att han ska sova så länge som möjligt på natten/morgonen så att JAG får sova så länge som möjligt (vadå självisk?). Jag var så nöjd över att jag fått honom att sova ända till kvart över sex utan större problem. Men då jag, en stund senare efter att Räkan inmundigat morgonmål, väckte HE-Man så konstaterade han (tyvärr då han redan stigit upp och klätt på sig) att klockan ju inte alls var kvart före sju, utan kvart före sex.

Varför har jag inte lyckats förvakna mig någon annan gång istället för nu, då jag hade gjort bättre i att försova mig?

***

Helt annat ämne: jag har några tack att dela ut.

Först ska jag tacka Hanna & Softhoney, Elina & Pocketogram och Fru P & Eilas för tävlingarna jag vunnit!

Sen ska jag skicka ett stort TACK till Annika som gett mig en utmärkelse!


Till utmärkelsen hör att man ska:
 1. Tacka den man fick utmärkelsen av.
 2. Ge utmärkelsen vidare till 8 personer.
 3. Meddela alla dessa 8 att dom fått en utmärkelse.
 4. Berätta 8 saker om dig själv som dina bloggläsare kanske inte vet.
Så... 8 saker om mig:
 1. Jag använder kontaktlinser, såna som man får sova med i 6 nätter i sträck. Men det är mer regel än undantag att jag inte kommer ihåg att ta av dom en gång i veckan....
 2. Jag tycker om att ta långa bad, med tillbehör.... Det vet väl alla att ett glas vin/limsa, choklad, en bra bok och en skål med chips hör till ett normalt bad? (Obs! Chipsen ska förvaras i en plastskål så att denna kan förvaras flytande i badkaret = man slipper sträcka sig över badkarskanten och kanske förfrysa armen).
 3. Jag tycker om att simma, men är lite av en badkruka på sommaren + att jag aldrig kommer mig för att åka till simhallen.
 4. Jag tycker om zombiefilmer, men avskyr äckelskräckfilmer typ "Saw" och "Human Centipede" (varför tittar man på dom då, kan man ju fråga sig...).
 5. Jag tog körkortet först då jag var typ 21-22 och detta gjordes i största hemlighet så att inte HE-Man skulle få veta. Sedan överraskades han med ett telefonsamtal där jag bad honom komma ut till vägen där jag satt i hans bil och erbjöd honom en åktur. Han fattade ingenting, trodde jag blivit tokig och fick åka på en bilresa där han satt med andan i halsen hela vägen. Dock inte för att jag var en skitusel chaufför (men knappast en särskilt bra en heller), utan för att han inte kunde tro att jag kunde köra och bara väntade på att vi skulle åka av vägen. Vilket vi inte gjorde.
 6. Jag har 40 i skostorlek.
 7. En av mina favoriträtter är korvsoppa, min egen hemlagade förstås.
 8. Jag älskar fantasy.
Ja, så ska jag skicka utmärkelsen vidare till 8 personer då. Det blir lite knepigt. Jag har förslöat mig så mycket vad gäller bloggläsandet på sista tiden, så det kan bli svårt att komma på 8 bloggar. Men jag ska försöka mitt bästa.
 1. Rödluvans Vita Vardag, även om du bloggar lite väl sparsamt nuförtiden!
 2. Hedvig Handarbetar
 3. Marias Stil
 4. Interiörguiden
Och så kom jag inte på några fler just nu... Hmm.... kanske någon kan tipsa mig om några bra bloggar som jag kan börja läsa?

6 kommentarer:

Hedvig sa...

Oj, man tackar så hemskt mycket! Nu ska jag bara försöka klura ut åtta saker om mig själv... :)

"Återbruk..." kommer från en blogg som heter Fiffel och tråd och meningen var att den skulle spridas, så använd den du bara! (Det blir även mitt tips på en riktigt bra blogg att läsa...)

Kram

Åse - Interiörguiden sa...

Tack snälla söta du, vad glad jag blir. Vilken fantastisk början på helgen!

Fiff sa...

Hej! Tack för kommentaren, och roligt att du vill sprida glädjen för återbruk! Knappen finns med vit bakgrund också, om du skulle vilja ha det. Den finns här: http://fiffelochtrad.blogspot.com/2011/02/aterbruk-ar-kul.html
Återbruka på nu!

Maria sa...

Åh tack sötis! Jag ska svara på awarden ikväll, vad glad jag blev!! :)

Ha det underbart med din lille beibs, njuuut! :)

Jojo sa...

Hello! har nu arbetat mig genom min award, tack för den. funderar på att komma med på fredag till östermyra :) får se om det lyckas... hörs!
/J

Hanna sa...

tack själv! Kul att du skriver om dina vinster. Har de kommit förresten?