fredag 2 april 2010

Glad påsk i förväg!

Ja, med tanke på min bloggaktivitet denhär veckan så är det väl bäst att jag önskar alla en glad påsk redan nu, ifall jag inte har tid och ork att blogga imorgon.

Jag vet inte hur ni andra har haft det denhär veckan, men här har i alla fall våren bestämt sig för att komma ordentligt till påsk, även om det var full vinter så sent som i förra veckan. Snön har smält bort nåt otroligt snabbt och skillnaden bara från igår kväll och idag är väldigt stora. Så nu då gräsmattan (och allt ris, skräp och alla löv på den...) börjar synas bra, så ska väl jag och Korvhunden gå ut på gården och samla ris till påskbrasan.
Ja, misstolka mig rätt här nu, det är väl ett antal påståenden i den meningen som kan ses som mer eller mindre falska. Jag och Korvhunden må gå ut tillsammans, men ge er inga falska förhoppningar om att Dunnzen kommer att hjälpa till det minsta med risinsamlandet. Han kommer nog mest att springa iväg ner i nåt dike, söka möss, skälla och vara allmänt odräglig. Och även om vi har en försvarbar mängd med brutna kvistar på gräsmattan, så är ju allting relativt och jag tror knappast att de räcker till en påskbrasa. Men jag slipper ju ha dom på gården då i alla fall...

Nå, jag ska gå ut, med Dunnzen som ett flyende sällskap, och städa upp gården från ris och kvistar. Det var kanske mer sanningsenligt.

Sen ser jag att det verkar som att någon f*rbannad hare har varit och ätit upp de stackars, små äppelträdsskotten som kom upp från förra vinters kalasmåltid för harar (dvs. äppelträdet för 38 € som de totalt dödade och åt upp). Så även om jag må pynta skrivbordet på min dator med en bild av påskliljor och söta små kaninungar, så vet jag inte hur upprörd jag sist å slutligen blir ifall Dunnzen åt upp alla fula harar som satte ens en liten framtass på vår gård!

10 kommentarer:

Helena sa...

Vill önska dig en Riktigt Glad Påsk! Helena

Anonym sa...

En riktigt glad påsk till dig oxå!

Ny tävling hos mig! Var gärna med och tävla om en bodylotion från Miss Sixty. http://gratistokig.blogg.se/2010/april/ny-tavling.html#comment

Hanna sa...

En fin fortsättning på påskhelgen önskar jag dig!
kram
Hanna

Anneli sa...

Tack för länkningen!
Mm mascara är svårt att vara utan :) Glad påsk och lycka till!

Sussi sa...

Kul att du vill vara med och tävla. Lycka till :-)

DAHLARNA sa...

Vad kul att du är med i tävlingen på min blogg! Lycka till!

Sussi sa...

Tack själv, för att du var med och tävlade. Det kommer en nu chans vid ett senare tillfälle så du får gärna återkomma :-)

Ha det så bra

Hanna sa...

ha en bra fortsättning på helgen.
kram
Hanna

Ellas Inspiration sa...

Hej!

Imorgon presenterar jag vem som vann ett läckert armband från Sbazar. Välkommen att se vem det blev!

Mvh

Karin

Sally sa...

Hej på dig!

Du har vunnit en bok - grattis!

Kika in på www.sallysplanet.blogspot.com


:-)
Sally