onsdag 14 oktober 2009

Neeeeeeeej, jag är inte dööööööd...

...bara lite frånvarande.

Jag och HE-Man ska ju ha "bröllop" i helgen, så jag har haft lite fullt upp. Och på tal om puckon, pucko jag som bokat in alldeles för mycket saker till denhär veckan. Men... det hjälps inte, gjort är gjort och nu får jag bara stressa med inte en utan tre olika saker, typ.

Nå, jag vill ju inte ha någon fjantig "bröllopsblogg" så därför besparar jag er från mina festbestyr.

Men nu är jag här igen. Dock la jag märke till att det löns lite att vara borta ett tag. Jag har ju så himla många kommentarer på senaste inlägget. Som att jag var nån kändis, Blondin-Bella watch out! Here I come.
Jo... säkert.
Och vill man ha många kommentarer så finns det säkert bättre taktiker att använda sig av än att vara borta en vecka i gången.

Ja, ja vi skiter i det nu, tråkigt samtalsämne.

Först ska jag iaf lämna en hälsning till min svåger (you know who you are (förhoppningsvis!)). Jag fick ditt textmeddelandet du skickad i förrgår. Men jag låg redan och sov när jag fick det, så jag såg det först igår morse och då hade jag ju inget recept med mig till jobbet ju... Och så glömde jag ringa dig igår.
Men du ska få limpreceptet, it's on the way. Du kan fast ringa mig ikväll så jag itne glömmer bort dig igen.

För er som inte fattar vad detdär var frågan om så kan jag säga att jag är sk*tdålig på att svara på textmeddelanden, speciellt såna där folk vill ha limprecept av mig. Speciellt.
Men, det är på kommande....

Jo, kanske jag borde lämna en hälsning till HE-Man också?

"Hej, hej" *vink vink*

Han undrade varför jag inte skriver nåt här längre. Men HE-Man! Det är ju för att jag varit fullt upptagen med att baka tårtor till vår fest juh! Men igår, då jag måste jobba, var HE-Man faktiskt en väldigt duktig pojke och städade köket, lagade mat OCH bakade en tårta! Tänk det!

Nå, ni märker väl att jag känner mig lite allmänt flummig, så nu ska jag sluta flumma och tävla lite istället. Sen kanske jag ska jobba lite också. Kanske.

8 kommentarer:

becca sa...

Hejsan, Kul med bröllop, jag gifte mig för ca 2 år sedan så jag vet hur mycket jobb det är före, ska ni ha stor fest?
Försökte se här på din blogg om jag kunde hitta sakerna du säljer, men jag hittade det inte, var ska jag titta in för att få se?
Ha du något bra tips om vad jag ska tänka på nu när jag ska börja med mina partyn?

Ha en bra dag, kram Rebecca.

Andréa sa...

Sv: Aha.. då hänger jag med. Det kan ju säkert finnas någon sån skugga att handla på Tradera också om du har tur, en del fraktar ju till andra länder.

diana sa...

Tack själv!! Komer fler tävlingr ikväll så kika gärna in :)

Vero sa...

Kan man hyra HE-man?
Hehe...
Ha det gott!

segsliten sa...

Låter mysigt med tårtor och bestyr, men illa att du har sett så lite av den blivande maken att du tvingas skicka honom hälsningar genom bloggen.;)
Kram ♥

HannahSthlm/Johanna Törnqvist sa...

Roligt att du ville vara med i min Rosebud-tävling!
Ca klockan 14 idag Måndag kommer vinnarna ligga uppe hos mig!

Glöm inte att kika in för att se om det blev just du!

Kram

Miita sa...

What!? Bakar ni ännu mera tårta nu??? Blev ni beroende? Fast iåfösig (:P) funkar det ju allti me tårta, så jag e nog lite avis då HE-Man gör såna saker till dej!

Pysen73 sa...

Hej!
Ville bara tipsa om att jag har en tävling inne hos mig igen. Den här gången kan man vinna en väggalmanacka med sina egna foton. http://pysen73.blogspot.com/2009/10/vinn-kalender-med-egna-foton.html