fredag 16 december 2011

Snart jul?

Ja, jag måste säga att jag blev ganska förvånad häromdagen då jag konstaterade att det är jul redan nästa vecka! Har ingen aning om vart tiden flyger iväg, speciellt inte eftersom jag just inte gör nåt om dagarna. Jag "hittade" också Google+ för ett tag sedan och är nu helt fast i diverse hjärnförminskade och intelligenshämmande spel, kanske det är det som gör att tiden bara far iväg. Det att man bara sitter och glor dagarna i ändå och inte gör nåt som liksom markerar tiden...

Nå, jag fick ändan ur och kom iväg hemifrån i onsdags, det var lite ekologiskt julpyssel som stod på agendan och detta fick jag till stånd:

Några "pimpade" pafflådor som jag pyntat med gamla tapetbitar och reklamtidningar och ett antal, hmm..... "fina" presentrosetter som jag gjorde av reklamtidningar och en müslipåse. Jo, den runda, gröna "flärpen" på lådorna ska ju användas till att limma fast lådan sen, ser kanske lite konstigt ut då de bara flärpar sådär.

Ja, ja... nu ska jag försöka vara lite husmoderlig och duktig och kanske (kanske!) plocka ur diskmaskinen och tvätta lite smutskläder. Kanske.

3 kommentarer:

Vero sa...

Husmoderlig skulle jag med behöva vara men vet inte om jag orkar med det just idag. Julen kommer vare sig jag vill eller inte.

Ha det gott och du, vilka fina rosetter du gjort.

Maria sa...

Tycker det är väldigt husmoderligt att pyssla, jag är väldigt imponerad av dina rosetter.

Tycker din idé med städ-baby-byxor var urbra! Kör på!! ;)

Kram

Hedvig sa...

Ja, jag vågade inte riktigt ge mig på det där med bara vatten... Att torrtvätta med havregryn har dock visat sig vara ett vinnande koncept om man vill slippa den värsta flottigheten. :)