lördag 13 augusti 2011

Tråkigt att vänta

Sitter bara hemma och slöar och väntar. Väntar, väntar, väntar.
Är lite för tjock och klumpig (och trött) för att orka göra så värst mycket. Dessutom kan jag ju inte riktigt åka nånstans heller, i alla fall inte lite längre bort, för tänk om Räkan kommer på att just då ska han komma! Då kan det bli knepigt. Det är ju faktiskt bara 2 dagar kvar tills han beräknats komma.

Så det är bara till att sitta hemma och vänta då.

Nå, jag och HE-Man bakade bullar i måndast, i torsdast var vi på Konstens natt och så var jag och Korven och köpte lite nya blommor till blomlådorna framför trappan idag. Så nåt sysselsätter jag ju mig med. Men tråkigt har jag för det. Fast nu är blomlådorna fina igen i alla fall.

Kanske jag skulle plocka fram nåt UFO-broderi..? Börja på slutet kanske... Men jag tror att just nu så ska jag se om jag hittar några nya, roliga bloggtävlingar att fördriva tiden med.

2 kommentarer:

Nathalié - Tävlingar i bloggen just nu! sa...

Hejsan, hoppas allt är bra? :)

Har aktiva tävlingar på min blogg just nu där man kan vinna fina priser, var gärna med du också :). Bland annat valfria varor för hela 300 kr! Tävlingarna hittar du under fliken Aktiva Tävlingar och till vänster på bloggen. Har alltid två tävlingar igång! Om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt.

Ha en bra dag!

Kram Nathalié

Hedvig sa...

Hoppas han har kommit nu och att allt har gått bra! :)