lördag 20 augusti 2011

Det är såhär det ska vara

Här ligger jag på soffan och slösurfar, dricker limsa och äter popcorn samtidigt som HE-Man skurar badrummet. Sen ska han städa köket, torka damm och dammsuga hela huset.
Kanske man borde föda barn oftare?

Men lite läskigt är det nog ändå att vara hemma. Tänk om jag (eller kanske jag ska säga vi?) gör nåt fel? På BB fanns det ju alltid nån att fråga och folk som kom och kollade upp en nu och då. Nu får man klara sig helt själv. Men vettja det ska gå bra. Dock kan jag ju erkänna att när HE-Man steg upp med Räkan imorse, så att jag skulle få sova en stund till, så låg jag bara och föreställde mig hur han tappade honom i golvet! Men jag sa inget, för varför skulle HE-Man vara mer tappnings-benägen än jag? Han har ju varit så duktig och är en riktig hejare på att byta tygblöjor, så hur skulle han mitt i allt bli en idiotklant och inte ens klara av att hålla i bebisen? Nä, jag får nog bara andas lite och tänka på annat då :D

För övrigt så har jag bestämt med syrran att vi ska testa på att sälja på marknad i år igen, trots mindre tillfredsställande försök tidigare år. Så om någon har nåt bra tips på saker man kan tillverka och sälja (mest sytt då, för min del) så får ni gärna dela med er.
Men symaskinen får nog vänta ett tag till. Lite svårt att sy då man inte kan/vill sitta än... Fast kanske det går att köra symaskin liggandes på sida, jag kan ju trycka på gaspedalen med ena handen då? Och nåla med foten/tårna? Njä... kanske inte...

3 kommentarer:

Lina Nilsson sa...

Nu för tiden är det ju enklare att byta tygblöjor än vanliga blöjor. Vi har pocketblöjor från Børn och de är helt klart enklare att hantera än alla pappersblöjor. Använder ni knytisar?

Hedvig sa...

Stort grattis! :)

Lofsan sa...

Tack för att du är med och tävlar om ett babygym från Skip Hop i min blogg! Tävlingen avslutas natten till fredag.