måndag 2 april 2012

Vad jag pysslat med

Här är en bild av det jag pysslat med den sista tiden. Alltså då när jag istället borde ha dammsugat, tvättat, diskat, lagat mat och gjort en massa andra allmännyttiga saker. Men så är det ibland, man (läs JAG) orkar inte ens försöka vara en någotsånär halvbra hemmafru utan skiter i skiten och gör nåt roligt istället. För tillfället är det silverarbeten som lockar.

Jag och mamma började på en kurs för några veckor sedan, tyvärr missade vi första gången, men det har vi förhoppningsvis tagit igen hemmavid. I alla fall har jag idag avslutat mitt tredje armband. Det som är längs till höger var armband nummer ett. Det mittersta armbandet består av både silverlänkar och gummiringar och är således elastiskt, det har jag gjort åt HE-Man. Armbandet längs till vänster är, liksom det första, åt mig själv.

Vad ska jag hitta på att göra nu då?
Det finns så mycket jag skulle vilja testa på att göra, men materialet är ju inte direkt snorbilligt. Så det gäller ju att fundera ut vad jag verkligen vill ha innan man börjar på. Skulle gärna försöka ge mig på att designa nåt eget. Har en luddig bild i huvudet av nåt slags halsband som skulle se lite ut som en virkad spets. Har sett enklare modeller av dylika grejor men skulle vilja klura ut nåt lite mer invecklat. Tror dock att jag ev. tar mig vatten över huvudet där. Men om någon som är bra på att virka känner sig manad att överföra ett virkmönster till "ring- och kedjeformat" så tager jag tacksamt emot hjälp!

3 kommentarer:

Hedvig sa...

Oh så snyggt! Ser ut som en mer sofistikerad version av ett ringbrynjearmband jag hade när jag var tonåring. *nostalgi*

Marie sa...

Så fina smycken!! Vilken talang! :)

När presenteras vinnaren i "Fira-Fröken-Eko"? :)

Ljusa vardag sa...

Vad kul att du kikade in till mig, då hittade jag ju in till dig ;o) Jättefint armband, vad duktig du är! Ha en fortsatt fin påsk! Mvh Anna