tisdag 27 mars 2012

Fira-Fröken-Eko-tävling!

Jag har haft rätt fullt upp de senaste veckorna. Först skrev jag en jobbansökan, sen fick jag gå på intervju. Efter det gick jag vidare i processen och var på nåt slags lämplighetstest (HE-Man började undra om jag var med i Idol eller nåt) och till sist fick jag skriva på ett sprillans nytt arbetskontrakt. Detta ska firas!

Och är man en tävlingsälskare som jag så finns det knappast nåt bättre sätt att fira än med just en tävling! Så här kommer min "Fira att jag fått jobb"-tävling.


Det som finns i vinstpotten är ett paket av mitt favorit-te. Men eftersom jag har två sorter som jag inte kan välja på, så får vinnaren välja. Så, vinnare får alltså bestämma om denne vill ha svart chaite eller ört-te med smak av apelsin och kokos, såklart ekologiskt (förstås!!) och av märket Clipper.

Tre lotter kan man få, allt som allt.

EN LOTT
Skriv en kommentar till detta inlägg och meddela att du deltar i tävlingen. Lämna också någon form av kontaktuppgift (länk till blogg, bloggadress eller e-mail) så jag kan få tag på dig om du vinner.

TVÅ LOTTER
Samma som ovan + att du sparar bilden och länkar till tävlingen med bilden i din egen blogg. Skriv en ny kommentar i tävlingsinlägget och meddela att du länkat och lämna en länk/bloggadress eller nåt så jag kan gå kolla att du inte fuskar ;)

TRE LOTTER
Samma som (båda) ovan + att du skriver en fiiin (ja, så fin att det inte räcker med ett i) gratulationstext åt mig i en ny och tredje kommentar till tävlingsinlägget.

Kort och gott, en lott per kommentar!

Tävlingen avslutas 4/4 och jag meddelar vem som vunnit dagen efter.

måndag 5 mars 2012

Dagens miljötips

Varför köpa nya, dyra(?) specialgrejor när det går alldeles utmärkt att använda sånt man redan har hemma?
Titta nu bara, en riktigt fin babystol! Vem behöver en Bumbo när man har nåt såhär tjusigt hemma?
Jomsbert förevisar babystol för miljötöntar